Kedvenc átmenetünk, a női tavaszi kabát

Kedvenc átmenetünk, a női tavaszi kabát

A női átmeneti kabát outfit-ünk jolly jokere. Tavasszal és ősszel a legnagyobb hangsúlyt az átmeneti kabát kiválasztására helyezzük, amely tökéletes kiegészítője lehet egy egyszerű farmer, póló összeállításnak is.

Télből a tavaszba – Női tavaszi kabát

Női tavaszi kabát | budmilAz évszakok közötti váltás mindig nagy változást jelent a női ruhatárban. A téli meleg, sötét színű öltözék háttérbe szorul és helyét átveszik a légies, vidám színű és mintázatú darabok. A női átmeneti kabát egy olyan elem, amelyre minden tavaszi és őszi hónapban szükséged van.

Női tavaszi kabátok - Alapdarabok

A női tavaszi kabátokat stílusok szerint tudjuk csoportosítani.

Az örök, időtálló klasszikus, a ballonkabát, ami szinte minden hétköznapra és eseményre ideális választás. Hosszúságát, anyagát és színeit tekintve kényelmes, elegáns és minden outfit-et tökéletesen megkoronáz.

A steppelt dzsekik a ballonkabáttal ellentétben a sportosabb vonalat képviselik, ezért a hétköznapokban jelent kifogástalan viseletet.

Gardróbunk alapdarabjai közé tartozik a farmerdzseki is, amiből a világosabb és a sötétebb színek, de a rövid és hosszú verziók is egyaránt hódítanak.

Napjainkban, amikor a stílusirányzatok már összemosódtak és nem követünk szigorú szabályokat öltözködésünk terén, bátran kombináljuk a sportosabb ruhákat elegánsabb kiegészítőkkel.

Milyen az ideális átmeneti kabát?

Mielőtt női tavaszi kabát vásárlásba fognál, néhány szempontot fontos figyelembe venni.

  • Milyen stílusú kabát illik a ruhatáradba?

  • Milyen ruhadarabokkal tudod kombinálni?

  • A hosszú vagy a rövidebb kabát a tökéletes választás?

Ha a sportosabb stílust kedveled, akkor érdemes beruházni egy jó minőségű széldzsekire vagy steppelt kabátra, ami a szivárvány minden színében megvásárolható már. A budmil széldzsekik vízálló és jól szellőző anyagból készülnek, így esős időben is megvédenek. Mesh bélésüknek köszönhetően a csípős szeles napokon is kellő védelmet biztosítanak.

Ha egy kicsit elegánsabb megjelenésre törekszel, akkor nem hiányozhat a szekrényedből az örök klasszikus ballonkabát, ami kötős vagy gombos verzióban egyaránt hódít. A farmerkabát minden nő gardróbjának ékköve, mert farmernadrághoz és sportcipőhöz, de inghez és szoknyához is ideális választás.

Válogass kedvedre a budmil kínálatából!

További cikkek