Kötött ruhák a tökéletes kompromisszum

Kötött ruhák a tökéletes kompromisszum

Általában a téli hónapok beköszöntével is szeretjük frissíteni néhány új darabbal a ruhatárunkat. Ebben az évszakban a kötött ruhák közül szívesen válogatunk, hiszen rendkívül jól kihasználhatók és kombinálhatók. Ugyanakkor melegen tartanak, így egyszerre lehetünk csinosak és zárhatjuk ki a didergést, ami a mínusz fokos hidegekben még inkább létfontosságú szempont.

Persze a kötött ruhák között is lehetnek minőségbeli eltérések. Ezért az anyagösszetételre kiemelten fontos figyelni a vásárlás során. A boltban való nézelődésnél érdemes szemügyre venni a termékcímkét, valamint ne felejtsük el elolvasni a webshopban található termékleírást sem.

Kötött ruhák | budmil

budmil kötött ruhák - minőség és trend kéz a kézben

A téli időszakban lényegében az optimális hőmérséklet megőrzése a cél. A viszkóz, a poliamid és a poliészter keverékének köszönhető, hogy az anyag melegen tartja a testet. A prémium kategóriás kötött ruhákat onnan is felismerhetjük, hogy a tapintásuk finom, puha. Továbbá, ha kicsit meg is izzadunk a teendőink végzése közben, a nedvességet felszívja a textúra. Nem marad kellemetlen, hideg érzésünk utána ezáltal csökkenthetjük a megfázás esélyét is.

Számos fazon és kialakítás

A budmil termékei sohasem egyhangúak, a klasszikus és a modern vonal kedvelői is garantáltan megtalálják a hozzájuk illő ruhát. Külön előnyük, hogy a hétköznapokon, valamint a különleges alkalmakkor is büszkén viselhetők.

Otthoni komfort

A téli bekuckózás szinte elengedhetetlen eleme a kötött holmi. Forró csokoládé vagy tea... Egy hangulatos film... Már csak a hóesés hiányzik!

Nagyvárosi rohanások

Egy kötött ruhadarab kényelmes sportcipővel is gond nélkül társítható, ha hosszabb távokat kell megtennünk gyalog, vagy akár az autóban ülve. Harisnyával, leggingssel a hidegebb napokon is melegen tart.

Mindig csinosan

Alá és fölé is rétegezhető, mégis elegáns marad. Nem kell tartanunk attól, hogy Gombóc Artúrok leszünk a napi szerelésünkben. Húzhatunk alá egy fess inget, vagy rá egy bőrdzsekit. Csizmával, magassarkúval is esztétikusan mutat.

budmil kötött ruhák - válogass kedvedre!

Milyen modellek közül választhatsz?

  • ●  a hosszított és rövidebb típusok,

  • ●  az övvel derékra szabható modellek,

  • ●  a lengébb oversize fazonok,

  • ●  a sima és a csavart-mintás anyagok,

  • ●  a magasított és V nyaki részek,

  • ●  valamint a neutrális és élénk színek közül.

A személyes preferenciák határozzák meg, kinek melyik a szerelemdarab. Célként az lebegjen előttünk, hogy soha nem egyszeri alkalomra vásárolunk, hanem legyenek mindenképpen maradandó lakói a szekrényünknek.

Nézd meg a budmil kötött ruhák idei kollekcióját itt!

modellek közül választhatsz?

További cikkek