Népszerű női tavaszi cipők 2021

A tavasz beköszöntével ideje lecserélni téli ruhatárunkat, így a téli cipők, hosszúszárú csizmák helyett előtérbe kerülnek a női tavaszi cipők. Megannyi lehetőség tárul elénk a tavaszi lábbelik kínálatában, ezért nem könnyű a választás.

Melyek azok a lábbelik, amelyek 2021-ben elsöprő sikert aratnak? Megmutatjuk, milyen cipőt válassz magadnak!

Így válassz utcai cipőt hétköznapokra!

Mielőtt utcai cipőt választasz, számos szempontot át kell gondolnod a vásárlás előtt. Esős napokra egy sötétebb színű, vízhatlan női sneaker a tuti befutó. Szerencsénkre ezek a darabok szinte örök klasszikusnak számítanak, így a 2021-es kollekcióban is bőven akad olyan lábbeli, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak.

A melegebb, napsütéses napok közkedvelt darabjai a lágy, világosabb színű női tavaszi cipők, amelyek akár szoknyával, akár egy szűk farmerral is rendkívül jól mutatnak. Nyugodtan válassz magas talpú darabot, amely kihangsúlyozza formás lábaid, sőt az alacsonyabb hölgyek kicsit csalhatnak is egy ilyen cipő viselésével. A platformos cipők már 2020-ban is nagy sikert arattak, ami 2021-ben még jobban fokozódik, így divatos és stílusos lehet a megjelenésed egy ilyen darab viselésével.

A legfontosabb szempont azonban a kényelem és a megfelelő méret. A budmil női tavaszi cipők közül mérettáblázat segítségével választhatsz, így garantáltan olyan darabot rendelhetsz webáruházunkból, amely tökéletesen passzol lábaidra.

A női bőrcipő kötelező alapdarab

Minden nő cipősszekrényében lapul egy olyan bőrcipő, amely jolly jokernek számít szinte minden alkalomra. A bőrcipő amellett, hogy rendkívül elegáns, kényelmes és praktikus lábbeli. Ezek a szempontok pedig 2021-ben is előnyben részesülnek, hiszen a divat mellett az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben.

A budmil bőrcipők különleges tulajdonsága, hogy lélegző anyaguknak köszönhetően nem fülled bele a láb, ezért egy hosszú napon is kitűnő választásnak bizonyulnak. Ezenkívül kivehető bőr talpbetétük könnyen tisztítható, egyes darabok pedig csúszásgátló gumitalppal rendelkeznek.

Népszerű női tavaszi cipők | budmil

Női tavaszi cipő

Női szabadidőcipők sportoláshoz

A kültéri sportok évről évre népszerűbbek, így felértékelődött a mozgáshoz használt viselet is. 2021 új lehetőséget ad nekünk arra, hogy még többet sportoljunk a szabad levegőn, amihez trendi szetteket választhatunk.

A futáshoz az egyik legfontosabb a megfelelő cipő kiválasztása. Figyelembe kell vennünk a cipő talpát, szárának magasságát is. A budmil 2021-es szabadidőcipő kollekciójának darabjai memóriahabos talpbetétekkel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a futást, és még nagyobb kényelmet biztosítanak. Idén hódítanak a színesebbnél-színesebb darabok, így remekül párosíthatod a szabadidő cipőt a sportruházat többi darabjával.

Összegzés

2021 női tavaszi cipő kínálatában a legnépszerűbb darabok a női sneakerek, amelyeket szinte bárhol, bármikor viselhetsz. Válassz olyan darabot, ami illik öltözékedhez, kényelmes és divatos is. A budmil női bőrcipők szintén közkedvelt darabok, amelyek alkalmi cipőknek is megállják a helyüket. A legtöbb tavaszi cipőt nyári cipőnek is bátran használhatod, hiszen könnyű, légáteresztő anyagból készültek, amelyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak lábaidnak.

 

Nézz körül a budmil női cipő és férfi cipő kínálatában!

 

További cikkek