Női nadrág - Széles választék minden alkalomra!

Női nadrág - Széles választék minden alkalomra!

A női nadrágok közül talán a farmernadrág a gardrób jolly jokere. Tudtad, hogy a legelső denim anyag már az 1600-as években is létezett? És hogy az első farmernadrág nem is kék volt, hanem barna? A nadrág evolúciója lekövethető évszázadokra visszamenően, ami napjaink egyik nélkülözhetetlen alapdarabjává vált.

Női nadrág | budmil

Női farmernadrág

A farmernadrág régebben a férfiak privilégiuma volt, napjainkban viszont minden nő nadrág kollekciójában jelen vannak. Ha meghalljuk a farmer szót, egyből a klasszikus indigó kék, szegecselt zsebes verzió jut eszünkbe. Mostanra számtalan változattal találkozhatunk a női nadrágok palettáján. A színskála minden színében kaphatók farmerek, különböző szaggatással, zseb típusokkal, magas és alacsony derékkal, változatos hosszúsággal, koptatással és fazonnal egyaránt. Mostanság különösen hódít az úgynevezett 7/8-os fazon, amit csak „bokavillantós” nadrágnak becézünk.

Női chino nadrág

A vászon nadrág, más néven chino, a tavasz hírnöke. Ideális választás hétköznapokra és alkalmi viseletnek is kifogástalan, ugyanis szabásának köszönhetően kortalan és multifunkciós női nadrágnak számít. Bátran viselheted pólóval, farmerral és sportcipővel. Egy ilyen szett garantálja a sikert!

Inggel, blézerrel és magassarkú cipővel pedig maga a megtestesült lezser elegancia. Anyagának köszönhetően kényelmes viselet, ugyanis 98%-ban pamutot tartalmaz. A budmil divatos női nadrág kínálatában találsz egyszínű és mintás darabokat is, amiket könnyedén kombinálhatsz a gardróbodban található alapdarabokkal is.

Női szabadidő nadrág

Hol visel manapság egy nő melegítő nadrágot? Napjainkban inkább már az a kérdés, hogy hol nem. A nagy melegítő divatra jól emlékszünk még a 90-es évekből és mostanra újra beszivárgott a mindennapjainkba. Viselheted utcán, kiránduláshoz, sportoláshoz, de akár bulizni is elmehetsz benne, ha jól válogatod meg a kiegészítőket és a cipődet a trendi, kicsit extrémebb outfithez. A budmil felhozatalában elsősorban a klasszikus, kevésbé kényes színű modelleket találod meg többféle fazonban, ráadásul bolyhozatlan anyagból. A legtöbb női melegítő nadrág hosszú szárú vagy háromnegyedes, passzéval vagy passzé nélküli, szűkített, esetleg egyenes fazonú.

Webáruházunk szabadidő nadrág modelljei XS-XXL méretben elérhetők. Kínálatunkban természetesen találsz jogging nadrágot is gumírozott, zsinórral szabályozható derékkal, illetve szövött övvel kiegészített terméket is.

Nézz szét a webshopon!

A budmil széles körű kínálatában garantáltan megleled a nagybetűs, kedvenc női farmer nadrágot, utcai nadrágot a hétköznapokra és szuper kényelmes szabadidő nadrágot bármilyen szabadidős programhoz.

Szemezgess kínálatunkból és hozd ki szettedből a legtöbbet!

További cikkek