Női nyári nadrág vagy szoknya? Segítünk választani!

Örök dilemma, hogy mit vegyünk fel nyáron, hogy a lehető legkevesebb ruhadarabot öltsük magunkra. Ilyenkor akár percekig sorakoztathatjuk fel a szekrény előtt a pro és kontra érveket a női nyári nadrág vagy a szoknya mellett. 

Te melyik mellett döntenél? Ha tanácstalan vagy, olvasd el bejegyzésünket, mi segítünk a választásban!

A női nyári nadrágok előnyei

Habár régen szinte elképzelhetetlen volt, hogy a nők nadrágot viseljenek, ma már alapdarabnak számít a ruhatárban. És ez nem véletlen! Megszámlálhatatlan érvet tudunk felsorakoztatni amellett, hogy miért viseljünk nadrágot télen-nyáron.

Mindenekelőtt az első és legfontosabb szempont a praktikusság. A nadrágot nem fújja el a szellő, bátran leülhetünk benne akár a fűbe is, sőt aggódnunk sem kell amiatt, hogy valami olyan dolgot láttat, amit nem szeretnénk.

Emellett a lenge női nadrágok nyáron jól szellőznek, ha megfelelő anyagot választunk. A budmil kínálatában is találhatsz olyan lyocell és vászonnadrágot, amelyek a forró nyári napokon is kényelmesek.

Női nyári nadrágok | budmil

Női nyári nadrág

3+1 nyári nadrág típus

Női lezser nadrág

A melegebb hónapok tuti befutói a lezser nadrágok, amelyek páratlan kényelmet nyújtanak bárhol, bármikor. A rövid, lezser nadrágok közül a paperbag típusok a legnépszerűbbek idén, a hosszú nadrágok közül pedig a bő, egyenes szárú fazonok a közkedveltek.

Magas derekú fazon

Ez a fazon talán még trendibb, mint valaha! A magas derekú női nyári nadrágot bátran párosíthatod egy haspólóval, hiszen nyáron nem probléma, ha kicsit többet mutatsz felsőtestedből, mint az év többi időszakában. A rövid nadrágnál figyelj arra, hogy a szára ne legyen túl rövid, a bokáig érő fazon helyett pedig válassz lábszárközépig érő darabot.

Skinny fit

Van, aki hosszú, szűk nadrágban érzi jól magát, legyen tél vagy nyár. Azonban, ha erre esik a választásod, törekedj arra, hogy ne a legvastagabb farmert vásárold meg, valamint inkább a világosabb színeket részesítsd előnyben a feketével szemben.

Így viselj szoknyát!

Ha a szoknyát kedvelők csoportjába tartozol, akkor a meleg napok kétségkívül neked kedveznek. Szerencsére idén is számos fazon és stílus közül válogathatsz a szoknya kínálatban.

Törekedj arra, hogy alkatodnak megfelelő darabot válassz, és mindig tartsd szem előtt a kevesebb néha több szabályt is. A szelesebb napokra vastag, akár farmer anyagból készült szoknyát emelj ki a szekrényből, míg a nyugodtabb, szélcsendes időben egy lengébb darab a megfelelő választás.

Az anyag mellett a szoknya hosszára is helyezz kellő figyelmet. A rövidebb szoknya kiválóan mutat az alacsonyabb, rövidebb lábú hölgyeken, míg a magasabb, hosszabb lábakkal megáldott nőknek a térdig vagy bokáig érő darabok is előnyösek.

Összegzés

A budmil női nyári nadrág kínálatában olyan változatos darabokat találhatsz, amelyek minden kritériumnak megfelelnek. Válogathatsz a lezser fazontól kezdve egészen a szűk szárú nadrágokig. Találd meg kínálatunkban a számodra legelőnyösebb nyári nadrágot, amelyben kényelmesen érezheted magad!

További cikkek