Női polár pulóver a hűvös napokra

A tél beköszöntével előkerülnek a melegebb ruhadarabok, meg kell válnunk a szeretett lenge felsőktől és elő kell venni a kötött pulóvereket, kardigánokat. A hétköznapi, elegánsabb öltözködés megoldható egy-egy csinosabb vastag felsővel, de mi a helyzet a sporttal, az aktív mozgást igénylő tevékenységekkel? Erre a kérdésre a megoldás egy kényelmes és meleg polár pulóver. Ha érdekel a polár felsők titka, ne habozz és olvass tovább!

Miért érdemes beszerezned egy polár felsőt?

A polár pulóver nem egy sima hétköznapi pulcsi. Olyan középső réteg ruházat, ami rendkívül jól tartja a hőt, és bizonyos esetekben még kabátra sincs szükséged. Amikor még épp nincs annyira hideg, hogy kabátot kelljen venni, de egy sima pulcsi nem elég, akkor a polár pulóver tökéletes választás. Ma már a szabásuk is szinte olyan, mint egy kisebb kabáté, laza és sportos megjelenést biztosítva.

Amikor pedig beüt a jéghideg idő, akkor is egy polár pulóver lesz a legjobb barátunk. A réteges öltözködés így is szinte kötelező a mínuszokba, de egy jó télikabát alá felvéve, sokkal könnyebben védhetjük magunkat a hideg ellen.

Női polár pulóver

Női polár pulóver

A téli sportok ruházata

Síelés vagy korcsolyázás mindegy, mind olyan sport, ahol nem csak a meleg ruházat a fontos, de a kényelem is. Egy női polár pulóver a síruha alá vagy a jégen tökéletes védelmet nyújt amíg mozgunk.

A polár pulóverek mind jól béleltek, finom puha anyagból készülnek, olyan mintha egy meleg bundájú mackó ölelne körbe, miközben éppen szánkózunk, de vigyázzunk a bolyhos anyagszerkezet miatt könnyen átfúj rajtuk a hideg levegő, így mindenképp rétegesen kell öltözködni. Aki pedig biztosra szeretne menni azoknak érdemes „Windstopper” polár pulóvert venni. A „Windstopper” olyan polár pulóver, amelyeket külön szélálló membránokkal készítenek, ezeket akár hűvösebb száraz időben, külső rétegként is hordhatunk.

A budmil polár pulóverek is többféle stílusban és színben kaphatóak. Találd meg a saját egyéniségedhez illő darabot és öltözz melegen rétegek nélkül is! Női polár pulóvereinket ide kattintva találod meg.

További cikkek