Nyáron visszatérnek a férfi rövidnadrágok

Nyáron visszatérnek a férfi rövidnadrágok

Évek óta megtört az a divatszabály, hogy férfiak nem hordhatnak rövidnadrágot az edzőterem, strand és hétvégi nyaraló területén kívül, hiszen ez a ruhadarab soha, de soha nem lesz stílusos. Néhány évvel ezelőtt azonban elértük a „sohát”, és ma már teljesen természetes, sőt, trendi egy férfin a rövidnadrág. Idén tavasszal is hódít ez a fazon, mi pedig segítünk megtalálni a tökéletes darabot számotokra.

A shortok, bermudák elegáns és mégis kényelmes megjelenést biztosítanak a tavaszi, nyári hőségben. Egy jól megválasztott férfi short rengeteg féleképpen hordható és kombinálható különböző eseményekre, legyen szó céges megbeszélésről, családi összejövetelről, romantikus randevúról.  A férfi rövidnadrág közül számtalan típussal találkozhatunk a boltok polcain, webáruházak kínálatában. A kényelmes, sportos pamut daraboktól, az elegánsabb vászonokon át, a vagány farmerekig. Segítünk, hogy milyen alkalomra melyiket vegyétek fel, és persze, hogy mivel kombináljátok őket.

A pamut rövidnadrág a lazább, sportos alkalmakra tökéletes választás. Bátran viselhetitek őket egy kényelmes pamut felsővel az utcán is, nem csak az edzőterembe, balatoni nyaralásra. A férfi pamut shortok közül válasszatok a derekánál megkötős, gumírozott darabokat a teljes kényelemért. Figyeljetek oda, hogy a pamut nadrág éppen a térdetek fölé érjen, ettől lesz a stílusos, elegáns, de mégis laza és sportos a szerelésetek. 

A farmer shortok szinte minden alkalomra felvehetők, hiszen egy pamut felsővel kényelmes hétköznapi viseletet, míg egy inggel párosítva elegáns, üzleti megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ebből az anyagból is válasszatok vékonyabb típusokat, hiszen a nagy kánikulában a farmer nem a legkényelmesebb darab, de egy vékonyabb, jól szellőző nadrág még a nagy hőségben is komfortos tud lenni számotokra.

Az abszolút nyertes és kedvenc rövidnadrág idén tavasszal és nyáron nem más, mint a vászonnadrág. Egy laza felsővel is elérhető vele a sportos elegancia, de egy inggel, esetleg zakóval párosítva divatos gentelman szettet állíthattok össze. Nem véletlen, hogy ennek az anyagú rövidnadrágnak van a legszélesebb színpalettája a boltokban, hiszen könnyen variálható és kényelmes ruhadarab. A klasszikus kék, fekete, bézs és barna darabok mellett megtalálhatjátok a pasztell színeket, élénkebb pirosakat, mustársárgákat, türkizeket és pöttyös nadrágokat is.

Számtalan variáció közül válogathattok, ha rövidnadrágot szeretnétek beszerezni magatoknak a nyári időszakra. Nézzétek meg a budmil kínálatában elérhető darabokat!

További cikkek