Őszi-téli férfi pulcsi divat

Ha beköszönt az ősz és vele együtt a hűvösebb idő, akkor egy kényelmes kötött férfi pulcsi vagy egy vagány hoodie nem hiányozhat a ruhatárunkból. A férfi pulcsit hordhatod kabát nélkül, bőrkabáttal vagy steppelt dzsekivel, de egy télikabát alá is kényelmesen elfér. Milyen fazont kötelező beszerezned idén? Megmutatjuk, miből válogathatsz, és hogyan tudod hordani a férfi pulcsit úgy, hogy igazán trendi legyél.

Népszerű férfi pulcsi fazonok       

Ha valaki úgy gondolja, hogy a férfi ruházati kínálat limitált, akkor még sosem nézett körül igazán. Gondoltad volna, hogy valóban el lehet veszni a férfi pulcsik között is? Számtalan fazont, anyagot és színt tartalmaz a választék, amelyek közül nem minden esetben könnyű kiválasztani a hozzánk passzoló darabot.

A férfi kötött pulcsik között hódítanak a V-nyakú és a kerek nyakkivágású pulóverek, amelyek szinte mindenkinek jól állnak. A V-nyakú pulóver alá gyakran ajánlanak inget a divatlapok, amelytől mi sem zárkózunk el. Ha ezt a viseletet választod, akkor bátran megjelenhetsz hivatalos környezetben, de egy hétköznapi randin is elegáns összhatást kelthetsz majd.

A hoodiek, kenguru vagy cipzáras pulóverek is közkedvelt darabok, amelyek inkább a hétköznapi, sportos stílust képviselik. Ezek a fazonok remek választásnak bizonyulnak kiránduláshoz, vásárláshoz, de egy otthoni bekuckózáshoz is maximális kényelmet biztosítanak.

Így hordd!

Azt már említettük, hogy a V-nyakú pulóvereket érdemes inggel felvenni, de ezt a megjelenést tovább is fokozhatod, ha nyakkendőt is párosítasz a szetthez. Érdemes olyan kötött pulóvert vásárolnod, amelyik a nadrágöv felé ér, így ezzel is kiegészítheted a megjelenésed. Persze, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az öv és a cipő színét mindig hangold össze! A kötött pulcsikhoz alkalomtól és a kedvedtől függően viselhetsz farmert vagy vászonnadrágot, sportcipőt vagy elegáns félcipőt.

A sportosabb felsőrészeket szinte bármivel párosíthatod. Egy hoodie, azaz kapucnis pulóver tökéletesen mutat egy jogging nadrággal, de a cipzáras pulcsikhoz is választhatsz hozzáillő szabadidő nadrágot.Viszont, ha formálisabb viseletre vágysz és a munkahelyi öltözködési protokoll is megengedi, hogy casual outfitben jelenj meg, akkor válassz sportos felsődhöz farmernadrágot edzőcipővel.

Őszi-téli színek és mintákFérfi pulcsi | budmil

Azt már megszokhattuk, hogy a nyár elmúltával elköszönünk az élénkebb színektől, és helyettük felszínre kerülnek a földszínek vagy a sárguló falevelekre emlékeztető árnyalatok. Idén ősszel és télen is hódítanak a khaki, narancs és piros különböző változatai, de az klasszikus fekete vagy szürke sem megy ki a divatból.

A mintákat tekintve az egyszerű, letisztult darabok állnak a dobogó első fokán, de a hosszában csíkos férfi pulcsik is nagy népszerűségnek örvendenek. A feliratos, logózott darabok foglalnak helyet a képzeletbeli dobogó harmadik helyén, továbbra is közkedvelt mintának számít egy-egy márkanév vagy ötletes szöveg.

Összegzés

A férfi hosszú ujjú felsők koronázatlan királyai a kötött pulcsik, amelyek szinte minden alkalomra kiváló megoldást jelentenek. Elegáns megjelenéshez viseld inggel, vászonnadrággal, de ha hétköznapi, casual kinézetet szeretnél vele elérni, akkor párosíts hozzá farmert és edzőcipőt. Válogass a férfi pulcsik között, és szárnyald túl a tavalyi divatot!

További cikkek