Övtáska vásárlási tanácsok

Övtáska vásárlási tanácsok

Az övtáska az örök visszatérő, ami ideális méretével és letisztult egyszerűségével időről időre teret hódít a nők és férfiak körében egyaránt.

A nők és férfiak táskaviselési szokásai eltérőek, hiszen egy nő szereti, ha mindig minden kéznél van, míg a férfiak csak egy-két fontosabb holmit cipelnek magukkal, így az övtáska bizonyul a legoptimálisabb megoldásnak.

A férfi övtáska egyre népszerűbb kellék utazáskor, sportolás közben, de a kisebb-nagyobb kirándulásoknál is praktikusak. A hasitasi nem mindig számított menő darabnak, hiszen 20 évvel ezelőtt még ódívatúnak tartották, de mára már újra hódít az utcai divatban.

A férfi övtáska mondhatni, hogy egy evolúciós ugráson esett át, és bekerült a keresztpántos oldaltáskák közé.

A férfi övtáska praktikus és sokrétű viselet, hiszen minden egy helyen van, viszont méretét tekintve diszkrét és szabadon hagyja mindkét kezet. Kiemelt előnyei közé tartozik, hogy biztonságban tudhatod pénztárcádat, telefonodat és irataidat is.

A férfi övtáskák

férfi övtáska ideális választásnak bizonyul a hétköznapokban, az utcán, a vízparton vagy egy családi kiránduláson, hiszen nem foglal nagy helyet, mégis minden holmid kéznél van, ráadásul biztonságban.

A férfi övtáska viseléséhez összeállítottunk egy kisokost, aminek segítségével a legújabb trendek hódítójává válhatsz.

Az első szabály, hogy szinte bárhogy viselheted, de mindenkinek van egy jól bevált módszere, amihez ragaszkodik. Az övtáskaviselés legegyszerűbb módja, ha elöl hordod, így tökéletesen szem előtt van.

Sportolásnál vagy vezetésnél kényelmesebb, ha az oldaladra csatolod, de ha zavar, vagy esetleg mégis útban lenne a mindennapi tevékenységek közben, akkor hordhatod hátul is.

Az újítók már a vállukon viselik ezt a praktikus darabot, mégis talán a leggyakrabban a mellkason, vagy épp a hátukon átvetve öltik magukra.

budmil övtáskák

A női övtáskák

A női övtáska sportos és laza benyomást kelt, és egyszerűen imádjuk, mert minden kedvenc holmink belefér, legyen szó akár parfümről vagy a pénztárcáról.

Viselését tekintve sokoldalú, mert hordható övként a derék részen, oldalt, esetleg hátul is, de manapság a háton átvetve látjuk a legtöbbször, mert biztonságban tudhatod értékeidet, mégis vagány külsőt kölcsönöz.

A budmil kínálatában találhatók kisebb méretű, gömbölyű formával bíró darabok, amiket kimondottan nőknek ajánlunk, a nagyobb és széles típusúakat pedig a férfiak vásárolják előszeretettel.

A budmil övtáskák alapanyaga vízlepergető poliészter, állítható heveder derékövvel.

Övtáska árak

A budmil kínálatában kedvező árakkal bíró övtáskák találhatók, így garantáltan jó minőségű terméket vásárolhatsz 10.000 Ft alatt.

Ha beszereznél egy örök favoritot övtáska képében, akkor ajánljuk figyelmedbe a budmil termékeit, ahol garantáltan megtalálod a szívednek és a gardróbodnak kedves darabot.

További cikkek