Polár ruhákkal a hűvös napok ellen

Polár ruhákkal a hűvös napok ellen

Ha meghalljuk a polár kifejezést, rögtön egy szuper meleg pulóver jut eszünkbe, amit a legszívesebben le sem vennénk, hiszen a legpuhább és legkényelmesebb téli viselet.

A budmil weboldalán számos stílusú, színű és fazonú polár ruha elérhető és csak arra várnak, hogy haza vidd őket!

Polár pulóverek

A polár pulóver a szívünk csücske, hiszen nemcsak otthon viseljük szívesen, hanem az utcán, a reggeli bevásárlás alkalmával, na és persze bármilyen sporttevékenység során, hiszen komfortos, puha, na és persze polár!

A polár felső nemcsak meleg, hanem praktikus viselet is, hiszen remek hőtartó képességgel bír, nem szívja magába a nedvességet és hihetetlenül gyorsan szárad, tisztítása pedig egyszerű.

Kezelése nem igényel különösebb figyelmet, ugyanis anyagának köszönhetően nem gyűrődik, ezért összehajtva bármikor, bárhova magunkkal vihetjük, mert kényelmesen elfér a táskánkban.

A budmil kínálatában gyönyörű színű polár felsőkkel találkozunk, amik jó minőségű anyagból készülnek, így nemcsak viselve, hanem ránézésre is minőségi ruhadarabnak tűnik.

A női polár pulóverek elérhetők alapszínekben, mint például fekete, szürke, sötétkék, barna, és az idei év kedvenc pasztell színeiben is, mint például tiszta babakék vagy babarózsaszín.

Polár mellények

A polárból készült felsők, pulóverek és mellények egyaránt kedvencei az otthonülőknek és a természetjáróknak.

Egy jó minőségű polár felső mutatós, praktikus és funkcionális szerepet is betölt, így a férfiaknál és a nőknél is kifejezetten kedvelt ruhadarab.

A budmil férfi polár felsői letisztultak és a legtöbb modell egyszerű színösszeállításban kapható, hogy könnyedén kombinálhatók legyenek más ruhadarabokkal is.

Éppen ezért remek szolgálatot tesz akkor is, ha farmerral viseled a hétköznapokon, és akkor is, ha sportruházatot húzol hozzá. A téli napokon bátran viseld aláöltözetként is, hiszen hőtartó képessége miatt remek szolgálatot nyújt a legzordabb téli hidegben is.

A polár felsők és mellények nemcsak a téli időszakban, hanem ősszel és tavasszal is megállják a helyüket, ráadásul nem gyűrődnek, így bármikor magaddal viheted a táskádba hajtogatva.

A budmil női és férfi polár felsői között találunk olyat, ami levehető kapucnival rendelkezik, így könnyedén megválhatunk tőle, ha éppen zavarónak bizonyul a kabát alatt.

A zipzáras zsebeknek köszönhetően gond nélkül magunkkal vihetjük telefonunkat, iratainkat vagy pénzünket bárhova.

Polár kabátok

Az utóbbi években egyre nagyobb sikernek örvendenek a régről visszatérő polár kabátok, hiszen ez az egyik olyan ruhadarab, amit még a sportolók is előszeretettel viselnek bármely sporttevékenység során. A polár kabátoknak ugyanúgy, mint a polár felsőknek számos előnye van, az első és legfontosabb pedig az, hogy hihetetlenül meleg, hála kiemelkedő hőtartó képességének. A budmil polár kabátjai minőségi anyagból készülnek, ezért kimagasló  kényelmet és meleget biztosítanak viselőjüknek. Fontos szempont továbbá, hogy könnyen tisztítható és mosás után gyorsan szárad. Magas nyakkialakításuk remekül védi a nyakat a széltől, kapucnis verziójuk pedig jó szolgálatot tesz a csapadék ellen is.

Thermo pulóver

Egy igazán remek hőtartó képességgel bíró thermo pulóver nem hiányozhat sem a hölgyek, sem az urak szekrényéből.

A budmil thermo pulóverei jó minőségű anyagból készülnek, minek köszönhetően melegek és puhák, kezelésük pedig roppant egyszerű, hiszen könnyedén tisztíthatók és gyorsan száradnak.

Nézz körül kínálatunkban, és válaszd ki kedvenc polár felsőd, hogy egész télen melegíthessen!  

További cikkek