Rövid ujjú póló, a tavaszi alapdarab

Gondolkodtál már azon, hogy miért szeretjük ennyire a pólókat, és hogyan váltak ilyen népszerűvé ezek a ruhadarabok?  Míg régebben csak egy-két szín, minta és fazon létezett, ma már szinte naponta dobnak piacra újabb és újabb rövid ujjú pólókat, amelyek a legújabb trendeknek felelnek meg.

Ismerd meg a rövid ujjú póló történetét, és szerezd be magadnak kedvenc fazonod webáruházunkból!

Hogyan vált a rövid ujjú póló mindennapi viseletté?

A rövid ujjú póló először az 1890-es években tűnt fel Amerikában, amikor az Amerikai Haditengerészet katonái az egyenruhájuk alatt viselték a mai póló legegyszerűbb változatát. Ez a kerek nyakú, pamut anyagból készült póló hivatalosan is a katonai egyenruha részévé vált, amelyet nem csak az ing és zubbony alá, hanem már önmagában is előszeretettel viseltek a katonák.

Nem sokkal később már több iparban is feltűnt ez a ruhadarab, mint munkásruha. Azonban az igazi áttörést az első nyomott mintás póló jelentette, amelyik az Óz, a nagy varázsló megjelenését reklámozta. Ezután egyre több filmben találkozhattak ezzel a felsőrésszel az emberek, valamint a hírességek körében is igen népszerű hétköznapi viseletté vált.

Na de mi történt ezután? Természetesen minden amerikai tini megrohanta a boltokat, hogy ők is divatos pólókhoz jussanak. Te el tudnád képzelni az életed póló nélkül? Mi sem!

Rövid ujjú póló fazonok

A pólók megjelenésétől kezdve, csaknem 40 évig a fehér színű, kerek nyakkivágású pólók voltak forgalomban, azonban ma már megszámolni sem tudnánk hányféle színű, fazonú rövid ujjú pólót találhatunk a boltokban, webáruházakban

A férfi póló egy olyan felsőrész, ami minden férfi ruhatárában megtalálható többféle stílusban és színben is. A férfiak körében a klasszikus fehér és fekete soha nem megy ki a divatból, de sikeresek a színes változatok is. Egyszínű, csíkos, nyomott mintás? Te melyiket kedveled? Válassz slim fit pólót, ha szereted kihangsúlyozni izmos alakod, de ha inkább a bővebb fazonok állnak neked jól, akkor dönts a regular fit vagy a loose fit mellett.

A női rövid ujjú pólók világa már pár fokkal bonyolultabb a férfi pólóknál. Itt nem csak a színeken és mintákon van a hangsúly, hanem nagy szerepet kapnak a fazonok, hosszúság és a különböző, trükkös megoldások. Közkedvelt darab a cropp top, de sok hölgy szereti, ha boyfriend stílusú pólót visel, amely laza, de mégis stílusos. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus testhez álló fazonok és a kicsit bővebb, de még csinos felsőrészek is.


Rövid ujjú póló | budmilbudmil rövid ujjú póló 

budmil rövid ujjú póló kínálat

Így kombináld kedvenc pólód!

Tavasszal már a szekrény mélyére kerülnek a kötött pulóverek, és átveszik helyüket a vékony anyagból készült rövid ujjú pólók. Ezek a felsőrészek olyan univerzális darabok, amelyeket felvehetsz egy kardigán, cipzáras szabadidő felső vagy egy átmeneti kabát alá, de melegebb időben önmagukban is megfelelő választás lehet.

Ha kedveled a sapkákat, tavasszal dönts a baseball sapka mellett, így biztosítva a sportos, fiatalos megjelenést. Ezekben a hónapokban a férfiak számára nincs jobb, mint egy farmer és fehér edzőcipő kombinációja, a hölgyek pedig bátran viseljék kedvenc rövid ujjú pólójukat egy csinos szoknyávalpárosítva.

Összegzés

Rövid ujjú póló kínálatunk rendkívül széles skálán mozog, így biztosan megtalálod azt a darabot, amelyiket le sem szeretnél venni magadról. Válassz egyet az egyszerű fazonú vagy az elegánsabb galléros pólók közül, kombináld sportos vagy csinos szettekkel!

További cikkek