Sálat szeretnél vásárolni? Olvasd el javaslatainkat!

Sálat szeretnél vásárolni? Olvasd el javaslatainkat!

Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy évszaktól függetlenül az egyik kedvenc kiegészítőnk a sál. Tavasszal és ősszel előkerülnek a lenge kendők, míg a hidegebb hónapokban a finom puha és meleg kötött verziója hódít. A sál viselésére ugyanaz az íratlan szabály vonatkozik, mint a többi kiegészítőnél, ügyeljünk arra, hogy sálunk színe harmóniában legyen outfitünkkel. Ha igazán trendkövetők szeretnénk lenni, akkor a téli időszakban válasszunk sálunkhoz illő sapkát és kesztyűt.

A budmil kínálatában számos anyagú, stílusú és színű sálból válogathatunk, így, ha még nem találtad meg szerelemsálat, akkor célszerű szemezgetni a készletből!

Sál webshop

A téli hónapokban fokozottan figyelnünk kell öltözködésünkre, hiszen ilyenkor a legkönnyebb megfázni, lebetegedni. A sál funkcionalitása szerint a nyak és a mellkas védelmét szolgálja, így célszerű egy igazán vastag kötésű, esetleg gyapjúszállal kevert darabot választani erre az időszakra. A budmil webshopján széles választékban találhatunk női és férfi sálakat egyaránt, legyen szó egyszínű vagy mintás darabról, vastag sálról vagy kendőről. A vékonyabb anyagú kendők jellemzően szaténből vagy poliészterből készülnek, a könnyed viselet érdekében.

Sapka sál szett

Az utóbbi években ismét teret hódított az utcai divatban a sapka-sál szett, hiszen viselőjének öltözékét kiemelkedően harmonikussá teszi, miközben melegen tartja a fejet, a nyakat és a mellkast.

Sportosan vagy elegánsan?

Mielőtt megvásároljuk kedvenc téli kiegészítőinket, szükséges a megfelelő télikabát beszerzése, hiszen annak stílusa fogja meghatározni a kiegészítőket is.

A téli elegancia kifejezés manapság összeolvadt a klasszikus szövet- és gyapjúkabátokkal, amikhez megfontoltan kell sapka-sál szettet választani. Az idei szezon tuti befutó darabjai még mindig az örök kedvenc fekete és a teveszínű szövetkabát, amihez illik színben közelálló vagy azonos darabot választani. Az elegáns kabáthoz viselhetünk színben hozzá passzoló kalapot vagy minimalista kötött sapkát és sálat. A klasszikus értelemben vett úriemberek időnként még sétapálcájukat is előveszik a tökéletes összhatás érdekében.

A sportos stílus egyik téli alapdarabja a steppelt kabát, amihez általában kapucni is társul, így, ha otthon felejtjük sapkánkat, akkor is lesz egy réteg, ami megóvja fejünket a szeles, csapadékos időtől. A sportos kabáthoz szinte bármilyen kötött sapkát viselhetünk, viszont nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy arcformánkhoz milyen fazonú fejfedő illik a leginkább.

Sál viselése

Manapság az öltözködési trendek kevésbé kötöttek, mint ezelőtt egy-két évtizeddel, így a sál viselésének is csupán a képzeletünk szab határt.

A klasszikus értelemben vett sál és a körsál mellett találunk még a piacon pokróc méretű kendőt és keskeny sálat is. A nagy méretű kendő poncsóként is funkcionál, hiszen egész hátunkat befedi, így meleget és szabad mozgást biztosít viselőjének. A vékonyabb sálakat inkább az átmeneti időszakban viseljük, ami nemcsak nyakbavaló, de hajbavaló is lehet, sőt, övként is funkcionálhat, de a kézitáskánkra is köthetjük.

Sál megkötése

A különböző sálak és kendők megkötésére számos technika terjedt el az utóbbi évek újításainak köszönhetően. A változatos sál viselési módok feldobják az egyhangú szetteket és különleges részleteket csempész öltözékünkbe.

A legismertebb megkötési és csomózási technikák közé tartozik a klasszikus átbújtatás, a csomózás, a végtelen jel, na és persze az örök klasszikus, a masni.

Részletekért kattints:

Ajándékozd meg magad vagy szeretteid egy gyönyörű budmil sállal!

További cikkek