Stílus és elegancia a mindennapokra

Egy komoly férfi számára az elegancia nem csupán a munkahelyen, egy üzleti tárgyaláson, egy romantikus vacsorán lehet fontos, hanem a mindennapokban is. Az öltöny-nyakkendő klasszikus kombón kívül szerencsére a férfi ruházat sokféleképpen lehet stílusos és egyben kényelmes is. A megfelelő ing többnyire elengedhetetlen darabja az elegáns öltözködésnek, de mi legyen a nadrággal?

Elegáns férfi nadrág

A fekete nadrág alapdarab, de nem mindenki szereti a komor színeket. Egy elegáns férfi ruhatárából azonban ez nem hiányozhat, sőt, többféle fazonban és anyagból is érdemes beszerezni. A színek és minták – különösen a kockás - ismét hódítanak, de ha nem a mediterrán tengerpartra készülünk, akkor legyünk inkább visszafogottabbak. A kékek, szürkék, bézsek sosem mennek ki a divatból.

Ami a szabásvonalat illetti: a slim fit nagy divat, de nem mindenkinek áll jól. Ilyen nadrágot sosem szabad próba nélkül venni! És ha már az elegáns és egyben kényelmes viseletről beszélünk: ez a fazon – különösen nagy melegben – tényleg csak a vékonyabb testalkatúaknak igazán jó választás. Az egyenes szár viszont megbízható és időtálló forma, ebből is lehet szűkebb fazont találni, ha valaki ragaszkodik hozzá.

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő nadrágot, a kiegészítőkkel – ing, zakó, cipő – érhetjük el, hogy lezserebb vagy elegáns férfi benyomását akarjuk-e kelteni.

Farmer, vászon vagy szövet?Elegáns férfi nadrág | budmil

Ma már nem kérdés, hogy mindhárom anyagból készülhet elegáns nadrág. Egy sötétebb, nem (annyira) koptatott farmer kevésbé elütő színű varrásokkal és zakóval az irodában is viselhető, ha nem mond mást a protokoll.

Ha valakinek a farmer túl vastag, szűk, kényelmetlen, a szövetnadrág pedig túl konzervatív, a könnyebb vászonból készült chino nadrág tökéletes kompromisszum. Ezek a nadrágok eredetileg – éppen azért, mert az anyaguk és a szabásuk is kényelmes - amerikai katonáknak készültek, manapság azonban egy férfi ruhatárából sem hiányozhatnak. Sőt: a térdig érő fazonok is elterjedtek! Utcai nadrágként ugyanúgy viselhetőek, mint elegáns férfi nadrágként.

Ugyanaz másképp

A legtöbb farmer és vászonnadrág esetében is éppen az a jó, hogy egy felső vagy egy cipő cseréjével a stílus is másodperceken belül változtatható. Egy farmer sportcipővel és pólóval egészen más hatást kelt, mint egy elegáns bőrcipő, zakó, ing és egy szép bőröv körítéssel. Egy chino jellegű nadrág szárát feltűrve mezítláb is bóklászhatunk a tengerparti homokban, de az esti partyhoz egy lezser inget, egy vállra dobott pulcsit célszerű viselni, hozzá a megfelelő lábbelivel.

Összegzés

Kínálatunkban egyszerre törekszünk a kényelmes, klasszikus, elegáns stílus kialakítására, szem előtt tartva a mai férfiak igényeit. A webáruházunk termékei között megtalálhatóak a praktikus, mégis elegáns férfi nadrágok, amelyek jól variálhatóak és garantáltan stílusos megjelenést biztosítanak a mindennapokban.

További cikkek