Szabadidőruha vásárlás tippek

Szabadidőruha vásárlás tippek

Mindannyiunk gardróbjában lapulnia kell egy szabadidőruha szettnek, ami szinte mindenhol megállja a helyét, kényelmes, na és persze mutatós!

Van már budmil szabadidőruhád?

Ha nincs, akkor ne habozz!

Válaszd ki a stílusodhoz leginkább illő darabot!

Női szabadidőruha

A női szabadidőruha egyik legmeghatározóbb megnyilvánulása a 80-as és 90-es évekhez köthető, amikor domináltak az intenzív színek, a különböző pamut és „susogós” anyagok, az őrületes minták és a raglán ujjak.

A szabadidőszettek némi hallgatás után újra visszatértek az utcai trendekbe, és manapság már egyre különlegesebb kombinációkkal találkozhatunk.

Elérhetők a piacon a cipzáras melegítőfelsők, kapucnival vagy kapucni nélkül, de hódít a hoodie elnevezésű belebújós pulcsi is. Szabadidőnadrágok  tekintetében is végtelen fazonnal találkozhatunk, hiszen kapható a kínálatban szűk szárú, egyenes szárú, bő szárú, gumírozott szárú és cipzáras aljú, passzés melegítőnadrág is.

A komplett szabadidő szettek kombinálhatók egymással, vagy elegánsabb darabokkal is. Manapság egyre gyakrabban látni az utcán melegítő nadrágot fehér inggel vagy zakóval kombinálva. 

Férfi szabadidőruha

A férfi szabadidőruhát előszeretettel viselik az urak sportoláshoz, bevásárláshoz, kutya sétáltatáshoz, hiszen szinte minden szabadidős tevékenység során kényelmes viseletet biztosít. Kombináld egy divatos szabadidőcipővel, egy menő baseball sapkával, és légy trendi mindig is mindenkor!

A budmil szabadidőruhái széleskörben fedik le az igényeket, ugyanis számtalan szín és fazon megtalálható a webáruházban.

A férfiak szívesen viselnek kapucnival ellátott melegítőfelsőt, ami sportolás közben védi a fejüket az esetleges széltől és csapadéktól.

A márkás szabadidőruhák minőségi alapanyagokból készülnek, így praktikus viseletet biztosítanak, na és persze mindig készek az aktuális trendeknek hódolni.

Szabadidőruha webáruház

Érdemes rendszeresen figyelemmel kísérni a budmil webáruházában cserélődő árukészletet, hiszen mindig készülünk számodra valami újjal, ami éppen hiányzik a gardróbodból.

Újítsd meg külsőd az őszre, vigyél színt az életedbe, és válogass legújabb kínálatunkból!

budmil szabadidőruha

Ha lehetne, mindig, mindenhova szabadidőruha szettben mennénk. Te is így vagy vele?

Akkor gyűjtsd be a stílusodhoz leginkább illő darabokat, és kombináld szabadon!

budmil. A stílus mi vagyunk.

További cikkek