Találd meg a tökéletes téli randi szettet!

Találd meg a tökéletes téli randi szettet!

A hideg idő ne szabjon gátat a romantikának!

Mindenki szép és vonzó szeretne lenni a randikon, nem igaz? Ilyen időben viszont felmerül a kérdés, hogy a fagyos estéken csinosan vagy melegen öltözzünk-e fel? A tél közepén hajlamosak vagyunk a nőies darabokat háttérbe szorítani, és lekorlátozni a ruhatárunkat a kötött, oversize pulóverekre cserélni. Az idei téli divat azonban megmutatja, hogy egy-két tippet követve, megfelelő ruhapárosítással hogy állíthatunk össze magunknak elegáns és csinos szetteket, amik melegen tartanak a nagy hidegben egy romantikus, szabadtéri randin.

Szerencsére az elmúlt évek téli kabát trendjeit az jellemezte, hogy a vastag, hosszú és meleg darabokat vagy egy szőrme szegéllyel, vagy pedig a nőies vonalakat kihangsúlyozó, derekat karcsúsító övvel díszítették. Ha ilyen kabátot választunk egy randira, akkor semmiképpen sem fogjuk azt érezni, hogy a meleg réteggel kipárnáztuk magunkat, hanem sokkal inkább egy elegáns, nőies hatást fogunk kelteni. A budmil idei kabát kínálatában számos ennek megfelelő kabátot találhatunk, akár a megszokott télies, sötét színekben, de hófehér, rubinvörös, királykék és pasztellrózsaszín darabokat is találhatunk.

A tökéletes randi alapreceptje, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A téli randevúkon éppen ezért a legalapvetőbb feladatunk, hogy jó melegen öltözzünk fel, hiszen vacogva, átfagyva egyikünk sem érezné jól magát. Egy téli szabadtéri randin ezért érdemes felvennünk a kabát alá egy polár felsőt is. A budmil polár pulóverei könnyűek, kényelmesek, bent tartják a meleget és könnyedén tudunk mozogni bennük a kabát alatt, nem érezzük, hogy bármi gátolna bennünket a mozgásban.

Egy randin fontosak a részletek, hogy minden apró elem passzoljon. Nos, a randi szettnél sincs ez másképp. Válasszunk a kabátunkhoz, haj- és szemszínünkhöz passzoló sapkát, sálat, hiszen a hidegben ez keretezi majd az arcunkat, így fontos, hogy összehangban legyünk a kiegészítők színeivel. Ráadásképp ezekkel a kiegészítőkkel megmutathatjuk, hogy mennyire színes, mintás vagy épp letisztult személyiségünk, ami egy randin még szerencsés is lehet.

Válogassatok a budmil webáruház téli kollekciójából nőies és csinos alapdarabokat téli randevúkra!

További cikkek