Találd meg álmaid fürdőruháját 2019-ben!

Találd meg álmaid fürdőruháját 2019-ben!

Nálad is központi kérdés a fürdőruha-választás? Számtalan trend és fazon létezik a fürdőruhák piacán, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot. Szexi, sportos, egyszerű vagy mintás, mindenki képzeletében megvan az ideális kép. Ha még keresed az idei nyár tuti befutóját, akkor olvasd el bejegyzésünket, amiben megmutatjuk neked, hogy milyen trendek a legmenőbbek 2019-ben.

Az utóbbi évek sikere az egyrészes fürdőruha, de hallottatok már a tankiniről? Számtalan előny és lehetőség van ebben a fazonban is! A tankini fürdőruha egy alsó- és egy hasat takaró felsőrésszel rendelkezik, ami ideális azoknak, akik szívesebben takarják el hasuk tájékát. Nem csak nekik ajánljuk, hiszen a tankini tökéletesen kiemeli az alakot és a női formát. Az egész napos strandolás után egy sima szoknyát felvéve olyan, mintha utcai ruhában lennél és a felsőrészt különböző alsóval is kombinálhatod, ha unod az egyszerű párosítást.

A bikini a nyár örök klasszikusa! Természetesen, mint minden évben, 2019-ben is különböző minták és fazonok hódítanak. Idén a retró a menő! A 70-es, 80-as évek trendje, a magas derekú bikini alsó nem hiányozhat szekrényedből.  De tudtad, hogy gyerekkorod kedvence, a pöttyös minta is visszatért a köztudatba? Azt gondolod, hogy kislányos és gyerekes egy ilyen darabot felvenni? Épp az ellenkezője! Bátran hordjátok kedvenc pöttyös bikini fürdőruhátokat, hiszen nagy sikert érhettek el vele a tengerparton és a strandon is.

A pöttyös  fürdőruha mellett a mintás darabok, apróbb mintákkal vagy csíkokkal díszített bikinik szintén gyakori kedvenceknek számítanak. Legyen szó virágokról, gyümölcsökről, vastagabb és vékonyabb csíkokról, nem lőhetsz mellé! A mintás felsőt egy egyszínű alsóval bármikor párosíthatod, de ez fordítva is igaz. Ha színben és anyagban összeillenek a darabok, akkor legyél merész és variáld úgy, ahogy neked tetszik!

A minták mellett a fazon is számít. A fűzős felsők nem a letisztult, egyszerű stílust követik, így ezeket a darabokat inkább a merészebb, bevállalósabb hölgyeknek ajánljuk. A fűző kiemeli a dekoltázst és extrémebb kinézetet biztosít a hétköznapi strandolások során is.

Ne felejtsd el, hogy egy jól kiválasztott fürdőruha vagy bikini magabiztosságot sugall! Érezd jól magad a bőrödben és sugározz önbizalmat a strandon és a tengerparton egyaránt! Válogass női fürdőruháink közül a budmil webáruházban és találd meg azt, amiben a legjobban érzed magad!

További cikkek