Tavaszi kabátok

Tavaszi kabátok

Ideért a tavasz!

A tavasz a megújulás évszaka. Imádjuk, hogy már tovább van világos, olykor már csicseregnek a madarak és más a levegő illata. Mindezek mellett leginkább azt szeretjük, hogy lassacskán lecserélhetjük a vastag téli holmikat, valami kevésbé meleg, lazább, sőt színesebb darabra.

Öltözködés szempontjából a tavasz nem egyszerű, mivel egyik napról a másikra tíz fokot is eshet, nőhet a hőmérséklet. Egyszer ragyogó napsütéses a nap, pár pillanatot követően pedig leszakad az ég. Nem könnyű reggelente úgy elindulni otthonról, hogy minden időjárási eshetőségre fel legyünk készülve, és külsőnk elegáns és egyben összeszedett legyen.

Milyen tavaszi kabátot válasszunk?

  • legyen csinos, de könnyű,
  • ugyanakkor praktikus, divatos és könnyen kombinálható

Női dzseki:

A tavasz egyik legkedveltebb viselete a dzseki, ami valahol a hosszú és mindent eltakaró, meleg télikabát és a könnyed blézer között helyezkedik el. Az egyik legalapvetőbb szerepe, hogy melegen tartson, hiszen a tavaszi reggeleken még gyakran találkozhatunk fagyokkal, akár mínuszokkal is, valamint a hűvös estéken nem megfelelő kabátban könnyen megfázhatunk. Női dzsekijeink kiváló választást jelentenek az egyszerű hétköznapok során, amikor nem vágysz feltűnésre, de a megnyerő megjelenésből, a komfortból és a minőségből sem engednél. Karcsúsított szabású darabjaink kiválóan felveszik a test vonalait, hangsúlyozzák a nőies vonalakat. Női dzsekijeink többféle színben és méretben is elérhetőek a webáruházunkban.

Női széldzseki:

A tavaszi széldzsekiknek minden túrázó, kiránduló táskájában ott a helyük. A széldzseki kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy könnyű és vékony anyagú legyen, ugyanakkor melegen tartson és védjen a széltől, esőtől. Utóbbi szempontnak megfelelve, a budmil széldzsekijei vízlepergető és lélegző anyagból készültek. Belső és külső zsebbekkel láttuk el tavaszi dzsekijeinket, így praktikus minden túrázó, kiránduló, kutyasétáltató, szabadban sportoló számára. Ebben az évszakban neked sem hiányozhat a ruhatáradból! Szerezd be te is kedvenc darabod webáruházunkból!

 

További cikkek