Tippek papucs vásárláshoz

Tippek papucs vásárláshoz

Mi jut eszünkbe először a nyárról? Hát persze, hogy a papucs!

Mindannyian imádjuk, ha lábunk szabadon lélegezhet, így fontos, hogy időt fordítsunk a minőségi papucs kiválasztására.

Egy jó minőségű papucsra minden gardróbtulajdonosnak szüksége van, legyen az hagyományos női strandpapucs, flip-flop vagy akár utcai papucs. Ha többnek nem is, de egynek mindenképp szoríts helyet a szekrényben!

Ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképp nézz körül a budmil weboldalán, és vadászd le a kiszemelted!

Kétség sem férhet hozzá, hogy a nyár egyik nélkülözhetetlen alapdarabjai közé tartozik a papucs, amit előszeretettel viselünk az utcán, ámbár az uszodában és a strandokon is szinte kötelező hordani, hiszen védi a lábat a fertőzésektől, és remek kiegészítő lehet kedvenc fürdőruhánkhoz is.

Ha papucsvásárlásra kerül a sor, az elsődleges szempont mindig a kényelem és a minőség legyen, de fektessünk hangsúlyt az esztétikumra is, hogy ragyoghassunk a vízparton.

Az örök kérdés, avagy flip-flop vagy hagyományos női strandpapucs?

A flip-flop papucs különösen jól áll azoknak a nőknek, akiknek lábfeje keskeny, míg a klasszikus női papucs szinte minden lábfejtípuson előnyösen mutat.

A budmil kínálatában elérhetők egyszínű és mintás flip-flopok, amiket nemcsak a strandon és az uszodában tudsz viselni, de bátran hordhatod az utcán is rövidnadrággal és szoknyával.

budmil papucsok

Női papucs

Ha  női papucs vásárlásra kerül a sor, akkor egyből felvetődik a kérdés, hogy a flip-flopra vagy a hagyományos női strandpapucsra essen-e a választásunk.

A flip-flop papucs tökéletesen illeszkedik a keskeny lábfejhez, míg a klasszikus női strandpapucs szinte bármilyen formájú lábfejen istenien mutat.

A bohókás stílus kedvelőinek a budmil színes vagy mintás flip-flop papucsait ajánljuk, hiszen ezek a darabok nemcsak a strandon, de az utcán is megállják a helyüket. A hagyományos papucsok a sportosabb stílust képviselik, és remekül mutatnak egyrészes fürdőruhával vagy sportnadrággal.

Férfi papucs

A budmil férfi papucsai tökéletesen illeszkednek a mai trendekhez, jó kialakítással rendelkeznek és kényelmesek, így bátran viselheted a vízparton, de akár az utcán is.

Hordhatod rövidnadrággal és úszónadrággal is, és garantáltan kényelmes viseletet biztosít a mindennapokra.

budmil papucs

A budmil kínálatában fellelhető papucsok többféle stílusban elérhetők, belső talpuk pedig speciális EVA anyagból készül amelynek különleges tulajdonságai közé tartozik az is, hogy vízálló, strapabíró, nem töredezik és ráadásul környezetkímélő is.

A budmil papucsok trendkövető és minőségi darabok, amik remek választásnak bizonyulnak a meleg nyári napokra.

Ha szeretnél egy minőségi, strapabíró, mégis mutatós papucsot, akkor mindenképp nézz körül a budmil weboldalán, és válaszd ki a gardróbodhoz legjobban illeszkedő darabot!  

További cikkek