TOP3 pulóver típus

TOP3 pulóver típus

Évről-évre változik a divat, ezen belül a színek és a fazonok is. A tél és a hideg idő beköszöntével itt az ideje, hogy felfrissítsük ruhatárunkat. Most azt is megmutatjuk, mit vegyél figyelembe az új női pulóver kiválasztásakor!

Számodra mi a legfontosabb? Az anyaga, a színe, esetleg a fazonja?

A legkedveltebb stílusok megunhatatlanok, mivel sok közülük évről-évre visszatér. Nézzük meg először fazon alapján a legkedveltebb darabokat!

A magas nyakú pulóver - vagy ahogy sokan ismerjük garbó - amellett, hogy elegánsan öltöztet, kellő védelmet is ad számodra. A hűvösebb, szelesebb időjárás ellen is véd, de egy-két kiegészítővel feldobva akár különböző eseményeken is hordhatod. A magasított nyakú pulóverek többféle színben is öltöztetnek, az idei év kedvelt színei az örökké divatos fehér és a bordó. A női pulóver webshopban is megvásárolható, tekintve, hogy a kötött női pulóverek méretei megfelelnek az általános mérettáblázatokban meghatározottaknak. Nagyon keresettek az első részükön és az ujjakon csavart mintával ellátott vékony pulóverek is, te melyiket választanád?

Szintén kihagyhatatlan a ruhatárunkból a kör alakú nyakkivágással ellátott, hétköznapi nevén környakú pulóver. Az idei szezon telitalálata az élénk színű, csíkos női pulóver, viszkóz és poliamid anyagának hála biztosan nem fogsz fázni hidegebb időben sem. Természetesen érdemes mindig az időjárásnak megfelelően öltözködni, így, ha nagyon hűvösre fordul az idő, vagy esetleg fázósabb vagy az átlagánál, remek választás lehet egy kapucnis pulóver vagy egy csíkos, hosszított fazonú kardigán, derekán övvel, mely szabásának köszönhetően megvéd a nem kívánt felfázástól.

Amennyiben fontos számodra, hogy megmutasd a nyakadat, mert szeretnél valamilyen kiegészítőt vagy ékszert felvenni, vagy szeretnél fedetlen nyakkal megjelenni, mert azt szokták mondani, hogy így vagy a legszebb, számodra az ideális választás egy v nyakú pulóver lehet. A természet színeihez érdemes öltöznöd, a rózsaszíntől elindulva a sötétzöldön át a rozsda színig bármelyik jó választás lehet, de ha számodra egy női fekete pulóver az örök kedvenc, akkor is garantáltan te leszel az est fénypontja!

Női kötött pulóver 2019

Személyes kedvenc - a hosszított kardigán

Azok az igazán jó pulóverek, melyeket szívesen hordunk, emellett jól tudjuk variálni ruhatárunk meglévő darabjaival. A legfontosabb, hogy találjuk meg a stílusunkhoz leginkább illő darabokat, így nem csak a tél minden pillanatát fogjuk kiélvezni, de a tavaszt is magabiztosabban várhatjuk!

További cikkek