Trendi női cipőötletek

Trendi női cipőötletek

A női cipős szekrény mindig egy kényes téma, főleg évszakváltás idején. Ilyenkor van arra lehetőség, hogy kiselejtezd a régi, kopott darabokat és átválogasd, hogy mire van szükséged. A régi, jól bevált kedvencek mellé mindig jól jön egy-két új, divatosabb darab. Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen szempontok és trendek alapján érdemes új tavaszi-nyári cipőt választanotok.

Idén is hódítanak a magassarkú szandálok, mintás balerinák és a különlegesebb, egyedibb cipők. Ezzel ellentétben megfigyelhető, hogy az edzőcipők, a kényelmesebb darabok már nem csak a sporthoz kapcsolódnak, hanem sokan előszeretettel viselik őket utcai cipőként, a hétköznapok során is. Egy ilyen női cipő amellett, hogy kényelmes még divatos is. Munkában, iskolában, de akár az esti randin is viselheted őket, minden alkalommal tökéletes lesz a szetted.

Mivel közeledik a nyár, mindenki szeretné elérni a nyári bikini formáját, amihez a legtöbben edzőterembe vagy szabadtéri parkokba járnak lefaragni magukról a felesleges kilókat. Az edzéshez érdemes külön sportcipőt beszerezni, ami kényelmes futáshoz, biciklizéshez és a különböző gyakorlatokhoz. Legyél te is divatos edzés közben! Konditermi szettedhez színben passzoló cipőket is tudsz párosítani, amelyek jól szellőznek és a mozgáshoz beépített csillapító elemmel is rendelkeznek, így a kényelem és biztonság is garantált bennük. 

A tavaszi időjárásnak köszönhetően egyik nap esik, másik nap hét ágra süt a nap és 30 fok van. Az is előfordulhat, hogy reggel, mikor munkába vagy iskolába indulsz, zuhog az eső, de délután már pólóban indulsz haza verőfényes napsütésben. A gumicsizmák praktikus lábbelik fesztiválokra, tartós esős napokra, de egy jól kiválasztott bőrcipő is alkalmas lehet ilyen időjárási körülmények között. A budmil női bőrcipők amellett, hogy divatosak, vízállóak is, így tökéletesek a változékony időben. Mindemellett jól szellőznek, lélegző anyaguknak köszönhetően nem fülled bele a láb, ami igazán fontos szempontnak minősül.

 Válogass te is cipő webáruházunkban a női cipők közül! Rendeld meg kedvencedet még ma!

További cikkek