Új év, új én?

Új év, új én?

Sportban is trendben!

Szilvesztert követően te is megfogadtad, hogy leadsz néhány kilót, egészségesebben fogsz táplálkozni, rendszeresen sportolsz, vagyis összességében életmódot váltasz? Minden második ember új lappal indítja az évet, ilyenkor hirtelen betelnek az edzőtermek, de sajnos a 90%-a az embereknek néhány alkalom után visszatér a régi szokásaihoz. Ha te abba a 10%-ba tartozol, akik egy hónappal később is eltökélten és szorgalmasan tesznek a céljaikért, akkor itt az idő, hogy megjutalmazd magad egy minőségi szabadidőruhával!

Persze ez még nem garantálja motivációd az év hátralevő részére, de egy biztos, sokkal jobb érzéssel fogsz lemenni egy trendi és divatos joggingban az edzőterembe, mint a régi kinyúlt, akár szakadt és lyukas pólókban, na meg kifakult cicanadrágokban. A budmil szabadidőruházat mindamellett, hogy divatos és az utcára is bátran felveheted, kialakítását tekintve tökéltesen megfelel sportoláshoz, hiszen könnyen szellőzik, kényelmes viselet és nem akadályoz meg a mozgásban sem.

Futáshoz, jógához, spinning vagy alakformáló órára is tökéletes választást jelentenek a budmil joggingok, de akkor sem fogod magad kellemetlenül érezni, ha az edzőterem melletti boltban a szabadidőruhádban futsz össze a szomszéddal vagy iskolai tanárokkal. Stílusos darab mind az utcán, mind az edzőteremben.

Színvilágát tekintve a kevésbé mintás, inkább egy, kettő, maximum három színből álló darabok uralják a budmil kínálatát. Ebből is megkülönböztethetjük az élénkebb és a visszafogottabb színvilágú darabokat, de éppen emiatt a kettősség miatt, biztosan megtalálod a hozzád passzoló joggingot a webshopban.

Ha az új évben elhatároztad, hogy 2019 az életmódváltásról szól, és még mindig kitart a motivációd, akkor itt az idő, hogy kicsit megjutalmazd magad, és egy plusz löketet adj magadnak az úton, amin céljaid felé haladsz.

Válogass a budmil egyedi és minőségi szabadidőruhái közül a honlapon!

További cikkek