Utcai cipők mindig és mindenkor

Utcai cipők mindig és mindenkor

Az utcai cipők manapság szinte a legnagyobb figyelmet kapó kiegészítők. Számtalan fazonú, színű, anyagú és stílusú darab található a budmil kínálatában, így garantáltan megleled a hozzád leginkább passzoló lábbelit, ami biztosítja mindennapi kényelmed és persze a megjelenésed.

A legfontosabb szempont: kényelem

Testünk teljes súlyát a lábainkon hordjuk, így a legfontosabb a kényelmes, és jó minőségű utcai cipő kiválasztása. Egészségünk megkívánja, hogy lábainknak megadjuk a legjobbat, amit csak kaphat, hiszen gerincünk és testtartásunk látja kárát, ha nem a megfelelő kialakítású cipőt hordjuk.

Egy átlagos utcai cipőt akár 8-10 óráig is kénytelenek vagyunk viselni, így nem mindegy, hogy milyen minőségű, anyagú és talp-kialakítású darabot választunk a hétköznapokra. Fontos szempont a stílus és a design, de sokkal lényegesebb a talpbélés, és a cipő formájának kialakítása.

Utcai cipők memóriahabos talpbéléssel

Memóriahabos talpbéléssel egy ideig csak a futócipőket ajándékozták meg, viszont az utóbbi években egyre több utcai cipőt is ellátnak ezzel a kényelmi funkcióval, amiért minden nap hálásak lehetünk. A memóriahabos kialakításnak köszönhetően a cipők talprésze illeszkedik a láb formájához, ezért járás közben képes megtámasztani a talp azon részeit, ahova a legtöbb súly nehezedik. Szinte olyan érzésünk lehet tőle, mintha felhőkön lépkednénk, így kevésbé fárad el a láb. Kínálatunkban fellelhető memóriahabbal ellátott női, illetve kényelmes férfi cipő is.

Szabadidőcipők sportoláshoz

A budmil szabadidőcipők ideális választásnak bizonyulnak kültéri sportoláshoz, túrázáshoz és futáshoz is, ugyanis a beépített sarok becsapódást tompító és csillapító alkatrész ügyel lábad biztonságára és védelmére, a memóriahabos kialakítás pedig kényelmedet szolgálja. Kínálatunkban találsz egyszínű, többszínű, mintás, letisztult és különlegesebb darabokat is, női és férfi változatban egyaránt.

utcai cipők | budmil

Webáruházunk kínálata minden stílust lefed, így bátran szemezgess a sportosabb és az elegánsabb darabokból is. Kombináld farmerrel és pulóverrel, de egy csinosabb ruhához is felveheted a vagányabb összeállítás elérésének érdekében.

Utcai cipőd színét összehangolhatod a táskádéval vagy épp a kedvenc zoknid mintájával, és te lehetsz a mindennapok sztárja, nemcsak az irodában, de a futópályán is.

További cikkek