Szállítási / Átvételi határidő

  • A megrendeléseket általában a rendeléstől számított kb. 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk, illetve bolti átvétel esetén átvehető státuszba kerül (utóbbiról minden esetben EMAIL-BEN ÉRTESÍTÜNK!).
  • Ha számos terméket rendelsz, általában megnövekedett, kb. 6-8 munkanapos szállítási idővel kell számolni, mivel rendelésed tételei ekkor több raktárból kerülhetnek összegyűjtésre.

Ha pontosabb információt szeretnél, kérjük, hogy érdeklődj a rendeles@budmil.hu email címen! A szállító cég nem vállalja, hogy telefonon értesítést ad a szállítás pontos időpontjáról, ezért javasoljuk olyan szállítási cím megadását, ahol munkanapokon és munkaidőben elérhető!

Sikertelen kézbesítés 

Amennyiben kiszállító partnerünk a megadott címen nem tudja kézbesíteni a csomagot, írásos értesítést hagy, illetve megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ezt követően még kétszer kíséreljük meg kiszállítani a csomagot. Háromszori sikertelen kézbesítést követően a megrendelést budmil Zrt. érvénytelennek nyilvánítja és törli. Ebben az esetben a budmil Zrt. fenntartja a jogot, hogy a jövőben csak előzetes banki átutalásos fizetési móddal teljesíti a megrendelést.

Szállítás külföldre:

Külföldre csak EU-s tagországba áll módunkban terméket küldeni. A szállítási díjak az alábbi táblázat alapján automatikusan kalkulálódnak a megadott ország és a rendelés összegének függvényében. Külföldi rendelés esetén csak bankkártyás fizetést áll módunkban elfogadni.

(Az Ingyenes Szállítási promóciók csak Magyarország területére érvényesek!)

Szállítási díjak külföldre:

 


webshop@budmil.eu