Pénztárca

Pénztárca női és férfi változatban

A pénztárca szinte már kötelező kiegészítőnek számít nőknél és férfiaknál egyaránt, hiszen jó, ha egy helyen van a készpénzünk, nem pedig szétszórva a nadrág zsebében, a táskában. Habár manapság már inkább bankkártyával fizetünk, nem árt, ha van egy divatos pénztárca női vagy férfi változatban a táskánkban. 

Pénztárca trendek

Csak úgy, mint a férfi és női táska, vagy más kiegészítők tekintetében, a pénztárcáknál is érdemes odafigyelni arra, hogy az aktuális trendekhez mérten, stílusos darabot válasszunk magunknak. A klasszikus fekete vagy a piros női pénztárca minden hölgy kedvence, hiszen eleganciát és kimértséget sugároz. Ha te jobban szereted a többszínű, extrább darabokat, szerezz be egy olyan pénztárcát, amelyik táskádhoz és stílusodhoz is kiválóan passzol!

Igen divatosak azok a női pénztárcák is, amelyekhez kézifogót lehet csatolni. Ezeket a darabok akár a táskát is helyettesíthetik, ha olyan helyre mész, ahova nem kell sok holmit magaddal vinned. A férfi pénztárcák közül a legpraktikusabbak a kompakt, kisebb méretű darabok, amelyek könnyen elférnek a hátsó zsebben, övtáskában vagy oldaltáskában.

Pénztárca női és férfi kínálat | budmil Pénztárca női | budmil

budmil pénztárca női kínálat

Erre figyelj, ha pénztárcát vásárolsz!

A pénztárcavásárlás sok esetben hosszútávra szól, ezért fontos, hogy minőségi és strapabíró darabot válasszunk. Mindenkinek más-más preferenciái vannak, ezért érdemes átgondolni, hogy pontosan mire is van szükségünk. Vannak, akik a kártyatartó rekeszek számát tartják fontosnak, vannak, akik inkább a nagyobb aprópénz tartó zsebet részesítik előnyben. Te hova tartozol?

Ezen kívül érdemes még a pénztárca méretére is figyelni, ugyanis fontos, hogy kedvenc darabod minden olyan táskába beleférjen, amit előszeretettel viszel magaddal. Ha a kisebb oldaltáskákat kedveled, válassz kis méretű pénztárcát, de ha a nagyobb shopper táskákat részesíted előnyben, akkor válogass bátran a nagyobb levéltárcák között!

budmil pénztárca női és férfi kínálat

A budmilnál törekszünk arra, hogy minden vásárló igényeinek megfeleljünk, így webáruházunkban találhatsz olyan női pénztárcát és férfi pénztárcát is, amelyek garantáltan elnyerik a tetszésedet. Mintázatban és színben is igen változatos pénztárca kollekciónk, az extravagáns, színes daraboktól kezdve az egyszerűbb, letisztult pénztárcákig megtalálhatod álmaid kiegészítőjét. A női táskákhoz is igazodik kínálatunk, olyan méretekben áruljuk a női pénztárcáinkat, amelyek kényelmesen elférnek bennük.

Szerezz be te is magadnak, vagy ajándékba egy budmil női pénztárcát! Válogass férfi pénztárcáink közül, és rendelj webáruházunkból egy minőségi darabot!