A férfiing-viselés 3 alapszabálya

A férfiak egy elegáns, testalkatukhoz illő inggel nem nyúlhatnak mellé! Viseld zakóval vagy anélkül, esetleg egy nyakkendővel, a férfiingek mindig divatban maradnak. Nézzük meg együtt, hogy melyik az a 3 alapszabály, amelyeket muszáj követned, hogy tökéletes legyen a kisugárzásod!

1. Viselj slim fit inget!

A túl bő darabok már rég kimentek a divatból. Egyáltalán nem trendi, ha egy nagyon buggyos inget viselsz, hiszen a hanyag eleganciából csak a hanyagságot fogod sugározni. Úgy, ahogy a vékonyabb, a kicsit macisabb testalkatú férfiakra egyaránt igaz ez a kijelentés. Mindenkinek meg kell találnia azt a fazont, ami a megfelelő helyeken ápol és eltakar, vagy éppen kihangsúlyozza az előnyösebb részeket. A slim fit férfiingeknél érdemes odafigyelni arra, hogy ne legyen túlságosan feszülős, ne vágjon be a hónaljnál és a legfontosabb, ne gombold ki a köldöködig.

2. Mi a helyzet a rövid ujjú ingekkel?

Interjúkra, munkahelyre, tárgyalásokra vagy esküvőkre, a rövid ujjú ing egy tiltólistás darab. Minden komoly, elegáns alkalomhoz hosszú ujjú ingben illik megjelenni. A rövid ujjú ingeket maximum a nyári melegben ajánljuk. Ilyenkor munkahelyre is felveheted ezt a darabot, ha nagyon izzadós típus vagy.

Azonban mi erre is tudunk egy jobb megoldást! Vegyél fel egy trikót, vagy pólót az ing alá, ami felszívja a nedvességet, így nem tapad az ing a teshez. Így akár a 35 fokos hőségben is viselhetsz hosszú ujjú férfiinget. A rövid ujjas darabot inkább kerüld el, főleg ha hawaii minták díszítik. A hosszú ujjú inget felhajtott ujjal is viselheted, ami garantáltan rád irányítja majd a női szemeket.

Férfi ingviselés 3 szabálya – Tűrd be az inged!

3. A betűrt ing problémái

Úgy gondoljuk, hogy egy ing akkor a legelegánsabb, amikor a nadrágba tűrjük. A kitűrt ingek egy lazább, kötetlenebb alkalomhoz tökéletesek, a betűrt társaik pedig egy komolyabb eseményhez megfelelő kisugárzást nyújtanak. Azonban, ha betűrős fazont választasz, ami esetleg hosszabb is a kelleténél, mindenképp tűrd be a nadrágba! Fontos, hogy ne lógjon ki sehol, valamint ne legyen buggyos sem. Az inggel a válladat kell hangsúlyozni, rendkívül előnytelen, ha derékban bő fazont választasz, így nagyon figyelj oda a férfiing méretére. Érdemes néha megigazítani a szettet egy tükör előtt, hogy meggyőződj a kitűnő megjelenésről. A betűrt inghez illik egy olyan övet is választani, ami passzol a cipő színéhez, hiszen így összhangban lehet a teljes outfited.

Az ing a férfias és stílusos megjelenés alapdarabja. Akkor lehetsz igazán elegáns, ha a fent említett alapszabályok mindegyikét követed. A fehér férfiing egy örök klasszikus, de egy kockás férfiinggel sem lőhetsz mellé!

Ugye Te is egyetértesz velünk abban, hogy a hosszú ujjú ingnél nincs alkalomhoz illőbb viselet? Nézz körül a budmil webáruházban és válaszd ki kedvenc ingedet!

További cikkek