Fürdőruha divat 2023

Fürdőruha divat 2023

A fürdőruha divat évről évre változik, újabb és újabb fazonok nyernek teret, izgalmas anyagok és minták kerülnek elő. Nem lesz ez másként a 2023-as fürdőruha divatban sem, hiszen újra előtérbe kerülnek az izgalmas felső- és alsó résszel rendelkező bikinik, a legkülönbözőbb alapanyag használattal.

A budmil kínálatában izgalmas női fürdőruhákkal találkozhatsz, így, ha még nem találtad meg az idei szezon favoritját, akkor nézz körül weboldalunkon!

Egyrészes, és kétrészes fürdőruhák

Az egyrészes és kétrészes fürdőruhák egyaránt közkedvelt viseletnek számítanak a vízparton, csupán egyéni igényeinktől függ, hogy ki melyik fürdőruhában érzi magát komfortosan.

Az egyrészes fürdőruha kiemelkedően stílusos viseletnek számít, hiszen van benne valami megmagyarázhatatlan báj, amiért előszeretettel viseli bármelyik korosztály. Ezek a darabok nemcsak stílusosak, hanem praktikusak is, hiszen alakformáló hatásuk is van, ha a megfelelő részeket kiemelik vagy karcsúsítják, esetleg egyéb díszítési módokkal optikailag csalnak az előnyünkre. Az egyrészes fürdőruha komfortot nyújt viselőjének, hiszen nagyobb részét fedik a testnek, mint a kétrészes bikinik, emiatt nagyobb védelmet nyújtanak a leégéssel szemben is.

A másik nagy kedvenc, a kétrészes fürdőruha, vagyis a bikini, amit előszeretettel viselünk napozáshoz, hiszen kisebb bőrfelületet takar, ráadásul szabadabb mozgásteret biztosít strandolás és fürdőzés közben. A bikini sokféle stílusban elérhető a piacon, lehet például háromszög bikini vagy trikini. A bikini felsőrész kiválasztásánál érdemes mérlegelni, hogy testalkatunkhoz milyen alakú felsőrész illik, ami tökéletesen illeszkedik méreteinkhez, és komfortosan érezzük magunkat viselésekor. Az alsórész kiválasztását sem érdemes a véletlenre bízni, hiszen számos különleges fazonú bugyi van, amik közül válogathatunk, például tanga, brazil fazon vagy retro stílusú, magas derekú darabok.

A budmil kínálatában számos egyrészes fürdőruha és bikini elérhető, amelyek egyedi stílusuknak köszönhetően segítenek kifejezni egyéni stílusunkat, ezáltal magabiztosabban mozoghatunk bármelyik strandon.

budmil női fürdőruhák

A budmil 2023-as fürdőruha kollekciója szikrázó színeket és izgalmas fazonokat tartogat számunkra. Az elmúlt évek nagy kedvence a tankini, az idei szezon tuti befutó színeiben ragyog, mint például kék, élénk zöld, rózsaszín ombre. Természetesen kínálatunkból nem maradhatnak ki a klasszikus színek sem, mint például a fekete és a sötétkék.

A retro stílusú, magas derekú bugyi idén is a nyár befutója lesz, hiszen rajongunk alakformáló hatásáért és kényelméért.

Az idei kedvencünk a klasszikus piros, sportmelltartó fazonú budmil feliratos bikini, amitől szinte a modern Baywatch-ban érezzük magunkat.

Nézz körül kínálatunkban, válaszd ki a neked leginkább tetsző darabot, és vonulj a vízparton, akár egy retro bombázó!

Fürdőruha moletteknek

A fürdőruha vásárlásnál az a legfontosabb szempont, hogy olyan fazonú és színű darabot válasszunk, amelyben magabiztosan érzzük magunkat. Különböző testalkatokhoz, különböző fazonú bikini, tankini vagy egyrészes fürdőruha illik, ezért fontos, hogy tisztában legyünk testünk adottságaival, hogy kiválaszthassuk a számunkra legelőnyösebb fürdőruhát.

Az alábbiakban összeállítottunk néhány tippet, amelyek segíthetnek a teltkarcsú hölgyeknek a megfelelő fürdőruha kiválasztásában:

Támogató és alakformáló fazon: Keress olyan fazonú fürdőruhákat, amelyek kiemelik és támogatják az alakodat. A szivacsos betétekkel ellátott vagy szélesebb vállpántos felsők segíthetnek a mellek támogatásában. A testre simuló, de mégis rugalmas anyagú alsók alakformáló hatást érhetnek el.

Magas derekú alsók: A magas derekú fürdőruha alsók kiváló választás lehetnek, mivel kényelmesen takarják a hasat és kiemelik a derekat. Ez az alsó stílus megadhatja a kívánt alakformálást és önbizalmat.

Méretre szabott darabok: Fontos, hogy a megfelelő méretű fürdőruhát válaszd, amely kényelmesen illeszkedik és kiemeli a vonalaidat. Kerüld a túl szoros vagy túl bő darabokat, amelyek nem előnyösek.

Szín és minta: Bár általában nincsenek szigorú szabályok a szín és minta tekintetében, néhány tipp segíthet a megfelelő választásban. Sötétebb színek, például fekete, sötétkék vagy sötétlila optikailag karcsúsító hatást kelthetnek. Ezen kívül, a felső és alsó rész kontrasztos színekkel vagy mintákkal való kombinálása az általános kiegyensúlyozott megjelenést segítheti.

Díszítő elemek: Ha szeretsz díszítő elemeket viselni, választhatsz olyan fürdőruhát, amely díszített részekkel, mintákkal vagy textúrákkal rendelkezik. Ezek az elemek vonzzák a figyelmet és elterelik a tekintetet a kevésbé biztos területekről.

Fedezd fel idei fürdőruha kínálatunkat, és találd meg a leginkább hozzád illő darabot!

Fürdőruha webshop

A budmil webshopjában szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a vízparton. Válogass szín, méret és fazon szerint, és vásárolj egyszerűen és kényelmesen nagyszerű áron.

Egyrészes? Bikini? Tankini?

A budmil készletén elérhetők az idei szezon legmenőbb darabjai!

További cikkek